Bedrijven

Bedrijven en ongedierte

U als ondernemer wordt geconfronteerd met diverse wetten en eisen vanuit de overheid als het gaat om ongedierte in bedrijven. Het ongediertebeheersplan is daar een onderdeel van.
Waarom zou u daar uw kostbare tijd aan willen besteden, terwijl wij al op de hoogte zijn van de wetten en eisen die voor uw bedrijf van toepassing zijn? Wij kunnen u dit werk uit handen nemen.

Preventie >>
Onderhoud >>

Hoe werkt AOB Ongediertebestrijding?

Ten eerste maken we een inventarisatie. Doormiddel van inspecties wordt er gekeken naar de aard en omvang van het ongedierteprobleem. Vroegtijdige signalering is hierbij van belang, zodat het niet kan uitgroeien tot een oncontroleerbare plaag. Van de uitkomsten maken we een rapport, met daarin adviezen en maatregelen voor de wering en bestrijding van de plaag.

HACCP en wettelijke richtlijnen

Na overleg beginnen we met wering en bestrijding van de plaag volgens de HACCP en wettelijke richtlijnen, om de plaag effectief, snel en veilig aan te pakken. De nazorg bestaat uit een inspectie. Het is mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten met De Amersfoortse ongediertebestrijding, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Uiteraard krijgt u van elk bezoek een uitgebreid rapport.

Wat is uw taak?

Om het ongedierteprobleem goed, veilig en snel op te lossen, is het aller belangrijkste dat wij toegang hebben tot uw pand. Dan gaan wij aan het werk! Dit doen wij anoniem en zonder reclame op de auto.

Extra’s

De AOB Ongediertebestrijding kan ook buiten de normale werktijden bij u langs komen. Voor bijvoorbeeld hotels, restaurants en andere horeca gelegenheden, kunnen wij langskomen wanneer het u schikt. Dan werken we zo dat u en uw gasten onze aanwezigheid niet of nauwelijks bemerkt.

AOB Ongediertebestrijding: de expert voor zakelijke ongediertebestrijding.
Goedkoper en efficiënter dan de grote namen.

Contact

Voor verdere vragen of een aanvraag voor een inspectie en/of offerte kunt u telefonisch contact opnemen (06 – 1615 4040) of het contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met u op.

Contactformulier

  Naam*

  Email*

  Telefoon nummer*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

   

  Onderwerp*

  Bericht

   

  * Verplichte velden